A sertés takarmányozásában fontos, hogy mindig az életkorának, fejlettségének és a tenyésztési-, tartási célnak megfelelő terméket használjunk. A Purina® termékcsaládok csoportosítása kialalkítása is hasonlóan történt. Ezen az oldalon találhatja meg külön csoportosítva a malac, hízó, koca, kan takarmányokat illetve a sertéstartáshoz általunk ajánlott kiegészítő termékeket!

Háztáji sertéstartóknak ajánljuk

 

A háztáji sertéstenyésztők számára kínáljuk a Purina® plusz és Ecomix takarmányainkat, amelyekkel a sertéstartás minden fázisára optimális megoldást tudunk nyújtani az állatok számára, malackortól egészen a vágásig, nem megfeledkezve a kocákról sem. Ecomix termékeink gazdaságos, ugyanakkor biztonságos sertéshizlalást tesznek lehetővé.A Purina® plusz késztakarmányok és koncentrátumok már üzemi körülmények között is megállják a helyüket, így a prémium minőséget és kiváló teljesítményt kereső háztáji gazdálkodók számára nyújthatnak ideális megoldást.

 

 

Tovább

Kisüzemi farmoknak ajánljuk

 

A Purina® sertéstermék választékában bármely kis- és közepes sertésfarm megtalálhatja az állatai korának, termelési céljaink, rendelkezésre álló alapanyagainak és tartási körülményeinek megfelelő takarmányokat. A Purina® plusz termékcsalád elsősorban kisebb, átlagos tartástechnológiával rendelkező farmok számára nyújthat ideális megoldást. A Purina® extra takarmánysorainkat pedig azon farmok számára ajánljuk, akik a kiváló telepi körülmények mellett a takarmányoktól is kiemelkedő eredményt várnak el annak érdekében, hogy az állatataikból a legjobb teljesítményt tudják kihozni.

 

 

Tovább