A Purina® választékában megtalálhatóak a háztáji illetve kisüzemi farmi körülmények között tartott különböző baromfifajták számára készült takarmányaink.

 

Három márkánk széles termékskáláján a hazai baromfitartók megtalálják a számukra optimális megoldást figyelembe véve tartási körülményeiket, termelési céljaikat, állataik igényeit, korát és egészségügyi állapotát. Baromfi késztakarmányaink, koncentrátumaink, premixeink és kiegészítő termékeink biztosítják az optimális szintű tápanyag bevitelt és ezáltal a sikeres baromfinevelést.

Kisüzemi farmoknak ajánljuk

 

A kisüzemi baromfitenyésztés sarkalatos pontja a megfelelő takarmányválasztás. A takarmányköltség a baromfi előállítás költségeinek a legnagyobb részét teszik ki. Egy kiváló takarmányozási program választásával, jó állategészségügyi- és környezeti feltételekkel rendelkező ólban a költségek csökkenthetők, így a nevelés eredményessége javul.

 

 

Tovább

Háztáji baromfitartóknak ajánljuk

 

A háztáji állattenyésztők számára kínáljuk Purina® és Komfort-mix™ takarmányainkat, amelyekkel szinte minden, háztáji körülmények között tartott baromfifajta számára megfelelő és biztonságos takarmánykeverékeket tudunk nyújtani.

Kínálatunkban megtalálhatóak a gazdaságos nevelést biztosító Komfort-mix™ és a prémium minőségű Purina® takarmányok.

 

 

Tovább