Az alábbi oldalon található baromfitermékeket azoknak a termelőknek ajánljuk, akik nagy hangsúlyt fektetnek állataik egészséges, biztonságos és ugyanakkor gazdaságos felnevelésére.

A Purina® baromfitakarmányok közül kiválaszthatja az állatai hasznosítási irányának megfelelő terméket az állatainak korcsoportjának megfelelő felosztásban. Válogatott, állati fehérjementes alapanyagok segítségével összeállított takarmányainknak kösönhetően állatai igényeit maximálisan kielégítheti.
 

Purina® brojlertakarmányok

 

A nagyüzemi brojler előállítás sarkalatos pontja a megfelelő takarmány választás. A takarmányköltség a brojler előállítás költségeinek a legnagyobb részét teszik ki. Egy kiváló takarmányozási program választásával, jó állategészségügyi- és környezeti feltételekkel rendelkező ólban a költségek csökkenthetők, így a nevelés eredményessége javul.

 

 

Tovább

Purina® tojótakarmányok

 

A boltokban megjelenő tojás nagy részét hazánkban termelik meg különböző méretű tojótelepeken. Ezeken a farmokon a tojótyúkok életciklusa, teljesítménye nagyban különbözik a háztáji gazdaságok tyúkjainak életciklusától és teljesítményétől, ebből következik, hogy a táplálóanyag igényük is eltér. A Purina® tojótakarmányai optimális beltartalmukkal tökéletesen illeszkedenek a kisüzemi körülmények között tartott tojótyúkok szükségleteihez.

 

 

Tovább

Purina® víziszárnyas-takarmányok

 

A Purina® víziszárnyas-takarmányainkat azoknak a kacsa- és lúdtartóknak ajánljuk, akik kisüzemi, intenzív körülmények között tartják állataikat. Takarmányaink az állatok teljes fejlődését végigkísérik, programunkkal a napos kortól egészen a vágásig intenzív növekedés, alacsony elhullás és jó ellenállóképesség érhető el. 

 

 

Tovább

Purina® fácántakarmányok

 

A fácántenyésztés minden szakaszában a madarak igényienek megfelelő takarmányokat kínálunk Önnek. Nevelési technológiánk eredményeként kiváló röpképességű, szép tollazatú, jó kondíciójú madarakat kapunk, melyek vadászatra maximálisan alkalmasak.

 

 

Tovább