A háztáji körülmények között tartott sertések takarmányozásában fontos, hogy mindig az életkorának, fejlettségének és a tenyésztési-, tartási célnak megfelelő terméket használjunk. A Purina® plusz és a Komfort-mix ™  termékcsaládok kialakítása is ennek a figyelembevételével történt. A következő oldalakon megtalálhatja a malac-, hízó-, kocatakarmányainkat és kiválaszthatja az Ön termelési céljainak leginkább megfelelőeket.

Malactakarmányozás

 

A háztáji körülmények között tartott malacok számára kínáljuk a Purina® plusz és a Komfort-mix™ takarmányainkat, amelyekkel optimális megoldást tudunk nyújtani a malacfázisban az állatok számára.

 

 

Tovább

Süldő- és hízótakarmányozás

 

A háztáji körülmények között tartott sertések számára kínáljuk a Purina® plusz és Ecomix takarmányainkat, amelyekkel optimális megoldást tudunk nyújtani süldő- és hízófázisban az állatok számára.

Tovább

Kocatakarmányozás

 

A háztáji körülmények között tartott kocaállományok számára kínáljuk a Purina® plusz és Ecomix takarmányainkat, amelyekkel optimálisan tudjuk kielégíteni mind a szoptató, mind vemhes kocák táplálóanyag-igényeit.

Tovább