A Cargill Takarmány Zrt. kidolgozott egy olyan komplett takarmányozási programot, mely optimális megoldást képes nyújtani a családi és kistermelői farmoknak egyaránt.

 

A Purina® takarmányai kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készülnek, amelyek tartalmaznak minden olyan összetevőt, alapanyagokat, gabonákat, rostot, optimalizált beltartalmi értékek mellett, amelyekre az állatnak a különböző életfázisokban szüksége van. Alkalmazásuk mellett nem szükséges egyéb kiegészítők használata.  

A kéfázisú takarmányozás kialakításánál figyelembe vettük az állatok eltérő energia-, fehérje- és rostszükségletét úgy, hogy a különbőző korcsoportok minden szintű igényét kielégítsük. Így biztosítjuk az anyák számára szükséges plusz vitaminokat a vehemneveléshez, megfelelő mennyiségű zsírt a szoptatáshoz, optimális mennyiségű és minőségű szénhidrátot valamint zsírt a kellő szintű energia-ellátottságért a választáshoz és neveléshez. Emellett a hízlaláshoz biztonságot és kellő testtömeggyarapodást biztosító takarmányt nyújtunk a nyúltenyésztőknek.

Háztáji nyúltartóknak ajánljuk:

 

Purina® kétfázisú nyúltakarmányozási program

 

Purina® választási nyúl takarmánykeverék

Purina® anya- és hízónyúl takarmánykeverék

Komfort-mix™ nyúltakarmány ajánlatunk

 

Komfort-mix nyúl takarmánykeverék

Kisüzemi nyúlfarmoknak ajánljuk:

 

Purina nyúltakarmányozási program

 

Purina® nyúl extra anya takarmánykeverék