A legfrissebb kutatások eredményeire tekintettel, a borjak, hízóbikák illetve anyatehenek igényei szerink alkottuk meg a Purina® húsmarha takarmányainkat. A farmokon rendelkezésre álló alapanyagok és tömegtakarmányok figyelembevételével összeállítható a megfelelő takarmányadag. Lehetőséget biztosít intenzív abrakos és tömegtakarmányra alapozott hizlalásra egyaránt. Használatukkal kiváló súlygyarapodás érhető el, csökken az elkészülési idő, javul a vágási minőség.

Borjú- és növendék-takarmányozási program

 

A borjú- és növendék-takarmányozás az alapja a kiváló teljesítményű és egészséges tenyészállat nevelésnek. A Purina® borjúnevelési programjával a borjak intenzíven fejlődnek, és korán, törésmentesen leválaszthatóak.

 

 

 

Tovább

Anyatehén takarmányozás

 

Az anyatehenek takarmányozása kiemelkedő szerepet játszik a vemhesülésben és abban, hogy egészséges és jól fejlett borjak jöhessenek a világra. A Purina® anyatehén premixe segíti a tehenek vemhesülését és ezáltal a szaporulat megfelelő szinten tartásával hozzájárul a gazdaságos húsmarha tartáshoz.

 

Tovább

 

Hízómarha takarmányozási program

 

A Purina® hízómarha takarmányainak széles skálája lehetővé teszi, hogy minden húsmarha-tenyésztő megtalálja a farmi körülményeinek megfelelő takarmányozási megoldást. Termékeink jól alkalmazhatóak bármely takarmányozási rendszerbe a rendelkezésre álló alapanyagok és tömegtakarmányok figyelembe vétele mellett.

 

 

 

Tovább

Kiegészítő termékek

 

Szarvasmarhák részére összeállított kiegészítők, amelyek alkalmasak a kálcium és foszfor arány beállítására, valamint a vitamin és mikroelem hiányok pótlására. A Purina® só blokkok a kérődző állatok részére összeállított takarmány-kiegészítők, amelyek a só mellett mikroelemeket is tartalmaznak.

 

 

Tovább