Termékeink

 

Itt megtalálhatja a termékeinket állatfajonként. Kiválaszthatja, milyen típusú takamányra van szüksége (premix, koncentrátum, késztáp). A különbözõ intenzitású takarmányok kiválóan alkalmazhatók háztáji, kis és közepes farmokon. Annak érdekében, hogy a legmegfelelõbb takarmányt választhassa ki, szakembereink a rendelkezésére állnak, hogy megismerjék igényeit és segítségére legyenek.

Baromfi takarmányaink

 

A Purina® termékcsaládba tartozó baromfi termékeket azoknak a termelőknek ajánljuk, akik nagy hangsúlyt fektetnek állataik egészséges, biztonságos és ugyankkor gazdaságos felnevelésére. A következő oldalakon kiválaszthatja a baromfi hasznosítási irányának megfelelő termékcsoportokat a korcsoportoknak megfelelő felosztásban. Válogatott állati fehérjementes alapanyagok segítségével összeállított takarmányainknak köszönhetően állatai igényeit maximálisan kielégíti.

 

 

Tovább

Kérődző takarmányaink

 

Itt találja meg a különféle kérődző állatoknak gyártott termékeinket. Állatfajonként és hasznosítási irányonként kap lehetőséget a legmegfelelőbb megoldás kiválasztására. A különböző méretű és adottságú farmok könnyen beilleszthetik termékeinket a takarmányozási technológiájukba. Annak érdekében, hogy Ön a legjobb megoldást választhassa ki, szakemberink állnak a rendelkezésére.

 

 

Tovább

Sertéstakarmányaink

 

A sertés takarmányozásában fontos, hogy mindig az életkorának, fejlettségének és a tenyésztési-, tartási célnak megfelelő terméket használjunk. A Purina termékcsaládok csoportosítása kialalkítása is hasonlóan történt. Ezen az oldalon találhatja meg külön csoportosítva a malac, hízó, koca, kan takarmányokat illetve a sertéstartáshoz általunk ajánlott kiegészítő termékeket!

 

 

Tovább

Nyúltakarmányaink

 

A Cargill kidolgozott egy olyan komplett takarmányozási programot, mely optimális megoldást képes nyújtani a családi és a kistermelői nyúlfarmoknak egyaránt. Kiváló minőségű, válogatott alapanyagokból készülő takarmányaink kielégítik minden korcsoport táplálóanyag igényeit.

 

 

Tovább

Lótakarmányaink

 

Lótakarmányaink kiváló minőségű alapanyagokból és beltartalommal készülnek, hogy mind a lovak, mind a lovasok különböző igényeinek megfeleljenek. Késztápjaink, koncentrátumaink, kiegészítőink minden korcsoport és hasznosítási típus számára rendelkezésre állnak.

 

 

Tovább

Vadtakarmányaink

 

Itt megtalálhatja a termékeinket állatfajonként (fácán, vaddisznó, őz, szarvas). Kiválaszthatja, milyen típusú takarmányra van szüksége. Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb takarmányt választhassa ki, szakembereink a rendelkezésére állnak, hogy megismerjék igényeit és segítségére legyenek.

 

 

Tovább

Komfort-mix™ takarmányok

 

A Komfort-mix™  takarmányok háztáji körülmények között tartott és elsősorban saját felhasználásra nevelt állatok teljesértékű takarmányai, amelyek a Cargill Takarmány Zrt. hazai üzemeiben, bevizsgált alapanyagokból készülnek.

 

 

 

Tovább

 

Kiegészítő termékeink

 

A Cargill célja a hazai állattartók igényeinek teljeskörű kielégítése. A kiváló minőségű keveréktakarmányokon, koncentrátumokon és premixekene kívül, ennek érdekében fejlesztettük ki a Purina márkacsaládba tartozó kiegészítő termékeinket, melyek segítséget nyújtanak abban az állatartók számára, hogy állataiknak minden körülmények között a legjobbat nyújthassák.

 

 

Tovább