Purina® kérődzőtakarmányozás

 

Itt találja meg a kérődző állatoknak gyártott termékeinket. Állatfajonként és hasznosítási irányonként kap lehetőséget a legmegfelelőbb megoldás kiválasztására. A különböző méretű és adottságú farmok könnyen beilleszthetik termékeinket a takarmányozási technológiájukba. Annak érdekében hogy a legjobb megoldást választhassa ki a szakembereink állnak rendelkezésére.

Tejelőtakarmányok

 

A Purina® tejelő takarmányozási program célja a magas tejtermelés és életteljesítmény mellett az egészséges tehénállomány fenntartása és a jövedelmező tejtermelés biztosítása. A borjú és üsző program segítségével biztonságosan nevelheti a magas tejtermelésű állomány egészséges utánpótlását. A különböző méretű és adottságú farmok könnyen beilleszthetik termékeinket a takarmányozási technológiájukba. Annak érdekében, hogy a legjobb megoldást választhassa ki, szakembereink a rendelkezésére állnak.

 

 

Tovább

Húsmarha-takarmányok

 

A minőségi Purina húsmarha termékeink a legfrissebb kutatások eredményeinek figyelembe vételével, a növendékek és hízóbikák igényei szerint lettek kialakítva. A farmokon rendelkezésre álló alapanyagok és tömegtakarmányok figyelembe vételével összeállítható a megfelelő takarmányadag. Lehetőséget biztosít intenzív abrakos és tömegtakarmányra alapozott hízlalásra. Használatukkal kiváló súlygyarapodás érhető el, csökken az elkészülési idő, javul a vágási minőség.

 

 

Tovább

Juh- és kecsketakarmányok

 

A legfrissebb kutatások eredményeinek figyelembe vételével a kis kérődzők igényei szerint lettek kialakítva a termékeink. A minőségi Purina takarmányokkal a farmokon rendelkezésre álló alapanyagok és tömegtakarmányok figyelembe vételével összeállítható a megfelelő takarmányadag. Megtalálhatóak az anyajuhok, a különböző korú és tartástechnológiájú bárányoknak illetve kecskéknek gyártott termékeink.

 

Tovább

Erdei kérődző takarmányok

 

Ebbe a kategóriába tartoznak a szarvasfélék és az őzek számára gyártott takarmánykeverékeink. A Purina® szarvas- és őztakarmányok felhasználhatóak vadaskertben és a természetben található állományok esetében egyaránt.

 

 

Tovább