Vadtakarmányok

 

Itt találhatja meg a termékeinket állatfajonként (fácán, vaddisznó, őz, szarvas). Kiválaszthatja, hogy milyen típusú takarmányra van szüksége. Annak érdekében, hogy a legmegfelelőbb takarmányt választhassa ki, szakembereink a rendelkezésére állnak, hogy megismerjék igényeit és segítségére legyenek.

 

Erdei kérődző takarmányok

 

Ebbe a kategóriába tartoznak a szarvasfélék és az őzek számára gyártott takarmánykeverékeink. A Purina szarvas- és őztakarmányok felhasználhatóak vadaskertben és a természetben található állományok esetében egyaránt.

 

 

Tovább

Fácántakarmányok

 

A fácántenyésztés minden szakaszában a madarak igényienek megfelelő takarmányokat kínálunk Önnek. Nevelési technológiánk eredményeként kiváló röpképességű, szép tollazatú, jó kondíciójú madarakat kapunk, melyek vadászatra maximálisan alkalmasak.

 

 

Tovább

Vaddisznó takarmányok

 

A vadgazdálkodás és az állattenyésztés egy speciális találkozási pontja a zárttéri vaddisznó-tenyésztés. Az itt elérhető termékeinket azoknka ajánljuk, akik intenzíven nevelnek vaddisznókat vadászatra vagy továbbtenyésztésre vadaskertekben.

 

 

 

Tovább

Haltakarmányok

 

Napjainkban egyre nagyobb az igény az egészséges halhús iránt. Ennek kielégítésében nagy szerep hárul a hazai halgazdaságokban előállított édesvízi halakra. A Purina® termékválasztékában természetesen a haltenyésztők is megtalálják az állataik szükségleteinek illetve saját termelési céljaiknak legmegfelelőbb haltakarmányokat. 

 

 

Tovább