Kiegészítő termékek

 

A Cargill célja az állattartók igényeinek teljes körű kielégítése. A kiváló minőségű keveréktakarmányokon, koncentrátumokon, premixeken kívül e cél megvalósítása érdekében fejlesztettük ki a Purina takarmány-kiegészítő termékcsaládot. Ezek körébe tartoznak a vízoldékony vitamin készítmények, ásványi- és egyéb takarmány kiegészítők, illetve a premixek és szuperkoncentrátumok. A Purina kiegészítő termékeinek alkalmazásával egészséges, életerős állományok teszik lehetővé az eredményes gazdálkodást az állattartók számára.

Ásványi és vitamin kiegészítők

 

Nagyon népszerűek a termelők körében ásványi- és vitamin kiegészítőink. 2 - és 25 kg-os kiszerelésben (baromfi, sertés, szarvasmarha) ajánljuk a felhasználók számára termékeinket.

Tovább

Premixek és koncentrátumok

 

Purimix szuperkoncentrátum termékcsaládunk a háztáji körülmények között tartott sertések, tojótyúkok takarmányozásában segítik a gazdákat. Praktikus 5 kg-os kiszerelésük miatt szívesen vásárolják termékeinket a termelők.

 

 

Tovább

 

Takarmány-kiegészítők

 

A malacok számára gyártott vaskiegészítőnk illetve a takarmányváltást biztonságossá tévő készítményeink egészséges malacok felnevelését teszik lehetővé. Az állattartókon kívül a horgászok is előszeretettel alkalmazzák aroma készítményeinket.

 

 

Tovább

Vitaminkészítmények

 

Vitapur termékeink ivóvízbe adagolva alkalmasak a vitaminhiány megszüntetésére, az életképesség vitaminhiányból adódó csökkenésének megállítására. Praktikus kiszerelésük különösen népszerűvé teszik termékeinket a kistermelők körében.

 

 

Tovább