Küldetésünk

 

A vevő számunkra az első és a legfontosabb. Vevőink sikere a mi sikerünk alapja, ezért mindig arra törekszünk, hogy vevőink igényeit a legmesszebbmenőkig kielégítő termékeket és szolgáltatásokat ajánljunk. Munkatársaink és forgalmazóink a sikerünk kulcsa. Nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy szilárd szakmai és etikai bázissal rendelkező emberek képviseljenek minket. Mindenki számára biztonságos környezetet szeretnénk teremteni, amely a legjobb teljesítményre ösztönöz, és ahol lehetővé válik mindenki folyamatos személyes fejlődése. Bárhol éljünk vagy üzleteljünk, mindig óvjuk környezetünket és támogatjuk a helyi társadalmat. Mind vevőink, mind forgalmazóink, mind a vállalat részére optimális haszon elérésére törekszünk, mely a hosszú távú, stabil együttműködésünk záloga. 

 

Múltunkra büszkén, az Önök jövőjének részeként!

 

 

Történetünk

A vállalat alapítója William H. Danforth, alapításának éve 1894. Édesapja tanácsára olyan vállalkozásba fog, melyre sokaknak van szüksége egész éven át, mindentől függetlenül. Az elmúlt több mint 100 év története azt mutatja, hogy jól választott.

 

 

 

Tovább

A Purina hagyomány

Az 1894-ben, William H. Danforth által létrehozott vállalat hamarosan a Purina védjegyévé válik. Édesapja korábbi tanácsára olyan vállalkozásba kezd amelyre mindenkor szükség van és amely széles tömegek igényeit elégíti ki.  William - megfogadva apja szavait - a Purinát hamarosan a világ jelentős élelmiszer-alapanyag beszállítóinak sorába emeli.

 

 

Tovább

Partnerkapcsolataink

Miközben a Purina büszke a múltjára és a technológiai sikereire, nagyra értékeli partnerkapcsolatainak ebben játszott nélkülözhetetlen szerepét. A Purina az elismertéségét a munkatársain, takarmányforgalmazóin, termelőin keresztül a tudományos élettel karöltve érte el. Ezek a kapcsolatok fontos szerepet töltenek be abban, hogy a Purina többet nyújthasson mint bármelyik másik márka a piacon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tovább

A Cargill

A Cargill Takarmány Zrt. az amerikai Cargill Inc. leányvállalata. Vállalatunk Magyarországon a Purina és a Cargill Animal Nutrition takarmányipari termékek kizárólagos gyártója és forgalmazója. A Cargill vállalat története 1865-ben kezdődött az USA-ban, amikor William Wallace Cargill és a családja résztulajdont vásárolt egy gabonatárolóban gabonájuk betárolására. A Cargill vállalat a mai napig családi tulajdonú vállalkozás maradt és mára az élelmiszer és mezőgazdasági szektor vezető vállalata a világban.

 

 

 

Tovább