KUTATÁS, FEJLESZTÉS

 

A Purina márkanéven megjelenő termékek kiváló minőségét a több mint 100 évre visszanyúló kutatás és tapasztalat, illetve a legfrissebb tudományos eredmények alapján készített receptúrák biztosítják.

 

Szigorú technológiai módszerek és szabályok garantálják a minőséget a termelési folyamat teljes hosszában az alapanyag beérkezésétől a keverési, granulálási és csomagolási fázisokon keresztül a végtermék kiszállításáig. A Cargill Takarmány Zrt. saját, belső minőségbiztosítási rendszert üzemeltet, melyet a vállalaton belül évente kétszer auditáltat. Ennek köszönhetően a takarmánygyártás teljes folyamata állandó ellenőrzés alatt áll. A cég folyamatosan fejleszti technológiáját, rendszeresen szigorú ellenőrzéseket végez a fogyasztók egészségének megőrzése érdekében.

A Purina® célja a fogyasztói igények és elvárások legmagasabb szintű kielégítése, melynek egyik alapja az egész világot átfogó kutatási és fejlesztési hálózat. Ennek központja a több mint 400 hektáron fekvő Elk River-i kutatóbázis az Egyesült Államokban és a Velddriel-i Innovációs Központ Hollandiában, illetve 66 más laboratórium a világ minden tájáról. Az Innovációs Központok mellett a vállalat további 16 Technológiai Alkalmazási központtal rendelkezik szerte a világon.

KARCAG

A karcagi gyárunkban immár több mint 25 éve állítunk elő kiváló minőségű késztakarmányokat, koncentrátumokat és premix termékeket és szolgáljuk ki innen magyarországi, romániai és szlovákiai vevőinket.

 

 

Tovább

KAPOSVÁR

A somogyi megyeszékhelyen található üzemünk két évtizede épült meg és azóta gyártjuk itt Purina és UNI takarmányainkat a hazai és exportvevőink számára.

 

 

Tovább

PÁPA

A pápai takarmányüzemünk a Provimivel történt egyesülésünket követően került a Cargill tulajdonába. Ezen gyáregységünkből ömlesztett formátumú takarmányainkkal látjuk el nagy- és kisüzemi állattenyésztő partnereinket.

 

 

Tovább

KÖZPONTI LABORATÓRIUM

Mind az alapanyagok, mind a késztermékek vizsgálatát saját, az OMMI által akkreditált, széleskörű vizsgálatok elvégzésére alkalmas laboratóriumunk végzi, biztosítva, hogy tényleg a legjobb minőségű alapanyagokat használájuk fel, illetve kizárólag biztonságos és kiváló minőségű termékek kerüljenek ki üzemeinkből.

 

 

Tovább