A siker kulcsa: PARTNERKAPCSOLATOK

 

Miközben a a Purina® büszke a múltjára és a technológiai sikereire, nagyra értékeli partnerkapcsolatainak ebben játszott nélkülözhetetlen szerepét. A Purina® elismertségét a munkatársain, takarmányforgalmazóin, termelőin keresztül a tudományos élettel karöltve érte el. Ezek a kapcsolatok fontos szerepet töltenek be abban, hogy a Purina® többet nyújthasson mint bármely másik márka a piacon.

A márka rendkívül büszke a takarmányforgalmazóival kialakitott szoros kapcsolatára. A vállalat nagy körültekintéssel választja ki őket, ugyanakkor minden támogatást is megad nekik. A Purina forgalmazók, szűkebb környezetük elismert tagjai, elkötelezettséget tanúsítanak a Purina márka és az egész agrárágazat iránt. Környezetükben úgy ismerik őket, mint a "Purinás emberek", akik ezáltal fontos szerepet töltenek be a márka arculatának alakitásában. Számos esetben a Purina forgalmazás több-generációs családi vállalkozás. A Purina jól képzett értékesitési csapata és specialistái mellett a forgalmazók, és azok elkötelezett alkalmazottjai folyamatos támogatást és értékes megoldásokat nyújtanak a termelők számára. A márka nemzetközi jellege ellenére a Purina takarmányok gyártása és értékesítése helyben történik.

Ez gyakori lehetőséget ad családi programok szervezésére, amelyek mind tovább erősitik a köteléket a forgalmazók, alkalmazottak és a családtagok között. Ezáltal, a Purina márkába vetett hit erősödik, amely végsősoron a fogyasztói bizalom megszilárdulását is eredményezi. Amikor az ételről van szó, fontos tudni, hogy egy megbizható csapat munkája áll mögötte.


Amennyiben több információt szeretne tudni arról, hogy hogyan válhatna e sikeres csapat tagjává, kérjük keresse a Purina helyi képviselőjét.