A Purina® tejelő takarmányozási program célja a magas tejtermelés és életteljesítmény mellett az egészséges tehénállomány fenntartása és a jövedelmező tejtermelés biztosítása. A borjú és üsző program segítségével biztonságosan nevelheti a magas tejtermelésű állomány egészséges utánpótlását. A különböző méretű és adottságú farmok könnyen beilleszthetik termékeinket a takarmányozási technológiájukba. Annak érdekében, hogy a legjobb megoldást választhassa ki szakembereink a rendelkezésére állnak.

Borjú és üsző-takarmányozási program

 

A borjú- és üszőtakarmányozás az alapja a kiváló teljesítményű és egészséges tenyészállat nevelésének. A Purina® borjú- és üszőnevelési programjával a borjak intenzíven fejlődnek és korán, törésmentesen leválaszthatóak.

 

 

Tovább

Tejelő takarmányozási program

 

A legfrissebb kutatások eredményeinek figyelembe vételével, a szárazonálló és laktációs periódusban levő tehenek igényeinek megfelelően alakítottuk ki a Purina® tejelő takarmányozási programunkat.A farmokon rendelkezésre álló alapanyagok és tömegtakarmányok figyelembe vételével alkottuk meg a tejelőtehenek számára készülő temékeinket.

 

 

 

Tovább

Kiegészítő termékek

 

Szarvasmarhák részére összeállított kiegészítők, amelyek alkalmasak a kálcium és foszfor arány beállítására, valamint a vitamin és mikroelem hiányok pótlására. A Purina® só blokkok a kérődző állatok részére összeállított takarmány-kiegészítők, amelyek a só mellett mikroelemeket is tartalmaznak.

 

 

Tovább