A legfrissebb kutatások eredményeinek figyelembe vételével a kis kérődzők igényei szerint alakítottuk ki a Purina® juh- és kecsketermékeket. A farmokon rendelkezésre álló alapanyagok és tömegtakarmányok figyelembe vételével összeállítható a megfelelő takarmányadag. Megtalálható az anyajuhok a különböző korú és tartás technológiájú bárányoknak gyártott termékeink. Itt találják meg a kecske takarmányainkat is.

Báránytakarmányozási programok

 

A Purina® báránytakarmányainkat a legmodernebb takarmányozási szaktudás alkalmazásával hoztuk létre, szem előtt tartva juhtenyésztők igényeit. A termékskálánkon minden juhtartó megtalálhatja a tartási technológiájával, rendelkezésre álló alapanyagaival és állatai korával összhangban levő Purina® báránytakarmányt.

 

 

Tovább

Anyajuh- és kecsketakarmányozás

 

Az anyajuhok takarmányozása kiemelkedő szerepet játszik a vemhesülésben és abban, hogy egészséges és jól fejlett bárányok jöhessenek a világra. A Purina® anyajuhok számára készült termékei nagyban segítik vemhesülését és ezáltal a szaporulat megfelelő szinten tartásával hozzájárul a gazdaságos juhtartáshoz. A Purina® anyajuh késztakarmányunk a gondosan kialakított beltartalmának köszönhetően remekül alkalmazható kecskeállományok takarmányozására is.

 

 

Tovább

Kiegészítő termékek

 

Juhok részére összeállított kiegészítők, amelyek alkalmazásával javítható az állatok vitamin- és mikroelem-ellátottsága. A Purina® só blokkok a kérődző állatok részére összeállított takarmány-kiegészítők, amelyek a só mellett mikroelemeket is tartalmaznak.

 

 

Tovább