Vissza

PURINA TAKARMÁNYÁRUHÁZ NYÍLT HAJDÚHADHÁZON

Nagy Sándor és felesége, Ancsa neve bizonyára ismerős lehet a Hajdúhadházon lakók számára, hiszen élelmiszerboltjuk mellett hosszú évek óta foglalkoznak takarmányárusítással is. Az elmúlt években, több ízben is kacérkodtak a gondolattal, hogy exluzív Purina® takarmányforgalmazókká váljanak, így az évek során kialakult jó kapcsolat következtében idén úgy határoztak, nem halogatják tovább, és március 18-tól kizárólagos Purina® takarmányforgalmazóként tevékenykednek majd tovább.

A régi boltot újabb, nagyobb helyre költöztették a szemközti sarkon. Az újonnan megnyílt takarmányáruház szélesebb eladótérrel, udvarral és parkolóval rendelkezik, illetve kívül-belül Purina® arculatba öltözött, ám az eladók kedvessége, segítőkészsége és az udvarias kiszolgálás mit sem változott. A megnyitóra Sándor és felesége akcióval készültek, amelyet már napokkal a nyitás előtt szórólapon hirdettek településükön és a környező városokban. Minden kedves vásárló, aki a nyitás napján betért az üzletbe, és két zsák takarmányt vásárolt, 500 Ft azonnali kedvezményben részesült.

A napsütötte pénteki napon, ami éppen Sándor napja volt, folyamatosan érkeztek a vásárlók, akiknek pogácsával, süteménnyel, üdítővel és kávéval kedveskedtek. A 10 órakor kezdődő hivatalos megnyitón Pálfi Csaba Purina® disztribúcióigazgató mondott beszédet, melyben felelevenítette első találkozását a Nagy családdal, majd átadta a takarmányáruházat a vevőknek.

A boltban a környékbeli gazdák mindenféle jószágnak találhatnak késztakarmányokat, premixeket és koncetrátumokat, illetve vitamin-és ásványianyag-kiegészítőket, kutya-és macskaeledeleket széles választékban.

Gratulálunk Sanyinak és Ancsának, sok sikert kívánunk a vállalkozásukhoz!

Huszovics János
dealermenedzser