Purina® Törzsvásárlói Program

 

Mi is az a Purina® Törzsvásárlói Program? Hogyan lehet valaki Purina® törzsvásárló és az milyen előnyökkel jár a számára?

Vásárlóinknak nem kell mást tennie, minte felkeresni egy, a Purina® Törzsvásárlói Programhoz csatlakozott Purina® takarmányüzletet, mobilautót vagy takarmáynforgalmazót.A vásárlása során ki kell tölteni egy regisztrációs lapot és átvenni a Purina® Törzsvásárlói kártyát, melynek előnyei az Cargill Takarmány Zrt. által gyártott Purina®, UNI® és Ecomix takarmányok vásárlása során vehetők igénybe. Ez a folyamat öt percet vesz igénybe és vásárlóink számára semmilyen kötelezettséget nem jelent.

Már az első vásárlás során érvényesíteni tudják viszont azt a 3 %-os kedvezményt, melyre valamennyi kártyás vásárlás esetén jogosultak a továbbiakban.

 

Tovább

Minden Purina® takarmánynak meghatározott pontértéke van, melyekről az alábbi linkre kattintva tájékozódhatnak. A Purina® törzsvásárlóink számára a megvásárolt termékek után szerzett pontjaikat a vásárlásaik alkalmával kártyájukon jóváírjuk.

 

Pontértékek  

Az összegyűjtött pontokat a Purina® takarmányboltokban és mobilautókon válhatják be ajándékokra.

Ajándékkatalógus

A megszerzett pontok a vásárlást követően három év elteltével elévülnek!

Amennyiben szeretné megtekinteni aktuális pontegyenlegét, akkor látogassa meg a torzsvasarloiprogram.hu weboldalt a Tovább gombra kattintva!

Tovább

Kérjük, csatlakozzanak a Purina® Törzsvásárlói Programjához, legyenek Törzsvásárlóink és éljenek a tagság számtalan előnyével!