Purina® Törzsvásárlói Program

 

Mi is az a Purina® Törzsvásárlói Program? Hogyan lehet valaki Purina® törzsvásárló és az milyen előnyökkel jár a számára?

Vásárlóinknak nem kell mást tennie, minte felkeresni egy, a Purina® Törzsvásárlói Programhoz csatlakozott Purina® takarmányüzletet, mobilautót vagy takarmáynforgalmazót.A vásárlása során ki kell tölteni egy regisztrációs lapot és átvenni a Purina® Törzsvásárlói kártyát, melynek előnyei az Cargill Takarmány Zrt. által gyártott Purina®, UNI® és Ecomix takarmányok vásárlása során vehetők igénybe. Ez a folyamat öt percet vesz igénybe és vásárlóink számára semmilyen kötelezettséget nem jelent.

Már az első vásárlás során érvényesíteni tudják viszont azt a 3 %-os kedvezményt, melyre valamennyi kártyás vásárlás esetén jogosultak a továbbiakban.

 

Tovább

Minden Purina® takarmánynak meghatározott pontértéke van, melyekről az alábbi linkre kattintva tájékozódhatnak. A Purina® törzsvásárlóink számára a megvásárolt termékek után szerzett pontjaikat a vásárlásaik alkalmával kártyájukon jóváírjuk.

 

Pontértékek  

Az összegyűjtött pontokat a Purina® takarmányboltokban és mobilautókon válhatják be ajándékokra.

Ajándékkatalógus

A megszerzett pontok a vásárlást követően három év elteltével elévülnek!

Amennyiben szeretné megtekinteni aktuális pontegyenlegét, akkor látogassa meg a torzsvasarloiprogram.hu weboldalt a Tovább gombra kattintva!

Tovább

Kérjük, csatlakozzanak a Purina® Törzsvásárlói Programjához, legyenek Törzsvásárlóink és éljenek a tagság számtalan előnyével!

Tisztelt Törzsvásárlónk!

Az alábbi linken érheti el a Cargill általános adatkezelési tájékoztatóját [Adatkezelési tájékoztató - Üzleti kapcsolat során biztosított személyes adatokra vonatkozóan] amelyet a Törzsvásárlói Program vonatkozásában az alábbi speciális szabályok egészítenek ki:

Törzsvásárlói Programot a Cargill Takarmány Zrt. (cég adatai: 5300 Karcag, Madarasi út 0399. hrsz, Cégjegyzékszám: 16-10-000337; Adószám: 10334106-2-16) működteti. Az adatkezelés célja: a törzsvásárlói rendszerbe történő regisztráció biztosítása, kapcsolattartás, panaszkezelés, Törzsvásárló által megszerzett, igénybe vehető kedvezmények meghatározása, azokról való értesítés,  továbbá marketing- és reklámcélok megvalósítása érdekében történő adatgyűjtés és elemzések végzése.

A kezelt adatok köre: név, elérhetőség, tartott állatállományra vonatkozó adatok, vásárlások (termékek, időpontok, helyszínek), jóváírások, törzsvásárlói pontok,

Az adatok továbbításra kerülhetnek: a Cargill Inc, annak tagvállalatai, Cargill Takarmány Zrt. alvállalkozói, képviselői és értékesítő partnerei számára.

A törzsvásárlói programban adatfeldolgozóként igénybe veszi az informatikai rendszerek üzemeltetése érdekében a Webformance Kft (székhely: 1097 Budapest, Óbester utca 13. 4. em. 16.; cégjegyzékszám: 01-09-994949; adószám:24193146-2-43;) szolgáltatásait.

Önnek jogában áll személyes adatainak ellenőrzését, frissítését, módosítását vagy törlését bármikor kérni. Kérjük, hogy a személyes adataival kapcsolatos bármely fentebb említett kéréséről  haladéktalanul írásban értesítse a Cargill Takarmány Zrt.-t postai úton a (1134 Budapest, Váci út 37.) címen vagy e-mailes formában a [email protected] e-mail címen. Kérjük, hogy nevét, települését és Purina Törzsvásárlói kártya számát a beazonosíthatóság végett jelölje meg az értesítésben.  Törlési kérelem esetén a borítékra írja rá „törzsvásárlói program leiratkozás”, illetve, e-mail tárgyában írja be „törzsvásárlói program leiratkozás”.

Adatkezelési tájékoztató