ÚJ EXKLUZÍV TAKARMÁNYÁRUHÁZ DUNAVECSÉN!

Böszörményi Sándor és felesége fejében már korábban megfordult a gondolat, hogy egy saját takarmány boltot nyitnak. Sándor szereti az állatokat, lovakat, régi magyar baromfi fajtákat és természetesen a kutyákat  Saját állatparkját  főleg a baromfikat már sokféle takarmánnyal etette és mérte az eredményt....

KÉT ÉVTIZED A PURINA JEGYÉBEN!

20 év nagyon hosszú idő, nem csak egy vállalkozás, hanem az ember életében is. Ez idő alatt felnő egy új generáció, ami Pátzay Tünde családjára is érvényes, hiszen a lánya ma már boldog családanya.

Az elmúlt 20 év Purina takarmányok forgalmazását és az elért eredményeket szeretném bemutatni a Pátzay Bt. tulajdonosa, Pátzay-Kiss Tünde segítségével.

A SERTÉS AKADÉMIA II. SZIMPÓZIUMA KÖLESDEN

November 10-én, Kölesden, a Vármegyeházán a Topigs Norsvin Danubia Kft. rendezvénytermében került megrendezésre a Sertés Akadémia második szimpóziuma. A rendezvény szervezését a gazdák-tenyésztők által jelzett érdeklődés indokolta az előadó cégek friss fejlesztései iránt.

50 ÉVES JUBILEUMI ÜNNEPSÉG

Boldog településen, egy kissé hűvös, de annál szívet melengetőbb napon történt egy különleges pillanat a Purina életében. Lukácsné Marika nénit köszönthettük és ünnepelhettük 50 éves jubilálása alkalmából, mivel fél évszázada takarmányforgalmazással foglalkozik, és immár 12 éve csak Purina takarmányt árul.

A SERTÉS AKADÉMIA I. SZIMPÓZIUMA SZENTLŐRINCEN

Április 21-én, Szentlőrincen, az Ezüstfenyő étteremben került megrendezésre az első Sertés Akadémia szimpóziuma. A rendezvény szervezését az indokolta, hogy ezen a vidéken kimagaslóan nagy számban élnek olyan termelők, aki kis és nagyobb gazdaságaikban nevelik, hizlalják sertéseiket. Főként két dealerünk – Bohner Zoltán (Cerealia Mix Kft.) és Ruzsicsics Ferenc (LD-FF Kft.) területéről érkeztek gazdák a szimpóziumra.

ÁRUHÁZAVATÁS ÉS AKCIÓS VEVŐNAP JÁSZFÉNYSZARUN

A Rusai család immáron több mint 20 éve képviseli a Purina® márkát és értékesíti termékeit Jászfényszarusi központjukból. Az idei évben elérkezett az idő, hogy a tavaszi megújulás jegyében saját takarmányáruházuk is megszépüljön.

ÚJ PURINA TAKARMÁNYBOLT NYÍLT NAGYKÁTÁN!

2016. március 21-én nyílt meg a Bodócs család új takarmányboltja Nagykátán, frekventált helyen, a 311-es (Jászberényi) út mellett.

Még több hír