Vissza

ÚJ EXKLUZÍV TAKARMÁNYÁRUHÁZ DUNAVECSÉN!

Böszörményi Sándor és felesége fejében már korábban megfordult a gondolat, hogy egy saját takarmány boltot nyitnak. Sándor szereti az állatokat, lovakat, régi magyar baromfi fajtákat és természetesen a kutyákat  Saját állatparkját  főleg a baromfikat már sokféle takarmánnyal etette és mérte az eredményt. Végül a legjobb gyarapodást a Purina® takarmányokkal produkálták az állatok. Az eladásra is nevelt állatok takarmányait innentől kezdve tőlünk vásárolta. De tovább gondolta ezt a lehetőséget, felmérte Dunavecse és vonzáskörzete takarmány szükségletét és nagy elhatározásra jutott, boltot nyit. Végül ez év januárjában elindultak a kialakítási munkálatok. A Bács-kiskun megyei Dunavecsén egy Purina® arculattal felvértezett takarmányáruházat nyitottak. Segítségemmel felvették a kapcsolatot a helyi takarmányforgalmazóval, a Gyuris családdal, és elkezdték ötletük megvalósítását.

A várakozásoknak eleget téve, 2016.06.09-án, egy szép, napsütötte csütörtökön, Dunavecse központjában, a régi mozi épületében nyílt meg a Nutripont takarmányáruház. A kellemes időjárásnak, az előzetesen kiküldött meghívóknak és a meghirdetett akcióknak köszönhetően az érdeklődők folyamatosan érkeztek a takarmányáruház 10 órai hivatalos megnyitójára. A tulajdonosok a megjelent vendégek fogadására üdítővel és pogácsával, bivalyszalámis szendviccsel  készültek. A jeles esemény alkalmából a vásárlóknak különböző kedvezményeket biztosítottak, illetve tombolán értékes ajándékokat sorsoltak ki. A fődíj egy malac volt. Az új vevők az üzlet arculatáról és a kiszolgálás minőségéről elégedettségüket fejezték ki. Sok köztük a visszajáró vásárló, aki nagyon hiányolta a településről a Purina® takarmányokat és ezért messzebbre is utaztak.
 
Az első tapasztalatokat figyelembe véve igyekeznek vállakozásuk további gyarapításában, terveznek egy állatpatikát is nyitni. Terveik között szerepel a termékpaletta igény szerinti folyamatos fejlesztése és bővítése. Sándor jó kapcsolatainak köszönhetően még a helyi vadásztársaság fácántáp igényét is ki elégítette. Gratulálok Sándoréknak az eddig megtett úthoz, a kitűzött célok eléréséhez pedig sok sikert kívánok!

Tallér László
junior dealermenedzser