Vissza

KÉT ÉVTIZED A PURINA JEGYÉBEN!

A 20 év nagyon hosszú idő, nem csak egy vállalkozás, hanem az ember életében is. Ez idő alatt felnő  egy új generáció, ez Pátzay  Tünde családjára is érvényes, hiszen a lánya ma már boldog családanya.  Számtalan vállalkozás megy tönkre ennyi idő alatt. Vannak nehéz és jobb évek. Minden folyamatosan változik. Nap, mint nap új kihívásoknak kell megfelelnünk. Aki mindezek mellett vagy éppen ezek ellenére sikeres tud maradni, az nem lehet véletlen. Remélem, hogy Tünde töretlen optimizmusához és akaraterejéhez mi is hozzájárultunk a magunk módján. Igazából ez nem más, mint azok a barátságok és emberi kapcsolatok, amelyeket az elmúlt két évtizedben kiépítettünk és ápoltunk Tündével kapcsolatban a  kollégáinkon keresztül is. Az egymás tisztelete és kölcsönös elismerése nélkül nincs bizalom, és a bizalom nélkül nincs siker.

Az elmúlt 20 év PURINA® takarmányok forgalmazását és az elért eredményeket szeretném bemutatni a Pátzay Bt. tulajdonosa, Pátzay - Kiss Tünde segítségével.

Tünde, kérlek, röviden mutasd be a Pátzay Bt. céged vállalkozását a kezdettől napjainkig!

A takarmányértékesítést a szüleim kezdték el a családi háznál. A Pátzay Bt.-t 1996. december 13-án alapítottam. Ekkor kezdődött meg nem csak az értékesítés, hanem a forgalmazás is. A folyamatosan bővült első lépesben 2004-ben megvásároltam a jelenlegi telephelyünket Nagyecseden. Itt már lehetőség nyílt a kereskedelemhez szükséges gépkocsik elhelyezésére és nagyobb mennyiségű takarmányok tárolására, folyamatos raktárkészlet biztosítására. A későbbi években, a piackörzetemben arra törekedtem, hogy a vásárlók minél jobb kiszolgálásban részesüljenek, a frekventált helyeken, Kocsord, Vásárosnamény, Mátészalka és Fehérgyarmat településeken megépítettem a saját Purina® takarmányáruházaimat. Ezek az áruházak szép, kulturált környezetben szolgálják ki a vásárlókat, minden gazdasági állat számára megvásárolhatóak a Purina® takarmányok.

A takarmányokon kívül kapható a boltjainkban: munkaruházat, vetőmagvak, virágföld, tüzelőanyag, gázpalack, hobbiállat-felszerelés. Ezeknek a termékeknek a forgalmazása nagyban hozzájárul a cégem eredményes működéséhez. A tőlem távol eső településeken (Kisvárda és térsége) sikerült találnom egy alpartnert, Potyók András személyében, aki abban a térségben forgalmazza a Purina® takarmányokat. Az üzleti vállalkozásomat több viszonteladó és kisebb, nagyobb farmok közvetlen kiszolgálása teszi teljessé.

További céljaim, hogy a takarmányértékesítésben (sajt) minél nagyobb szelet tulajdonosa legyek a piackörzetemben.

A Pátzay Bt. működésének 20 éves évfordulójára megrendezett ünnepségre meghívta munkatársait, üzleti partnereit. A rendezvény virradatig tartott.

Gratulálunk a kimagasló eredményekhez, további sikeres gazdálkodást, terveid, céljaid megvalósításához jó egészséget, kitartást kívánok.

Mile Miklós
dealermenedzserkisüzemi sertésspecialista